Saturday, 10 December 2011

Summer wanted!!!



Decided to show what I love for this summer. And what exactly should I buy thissummer. I understand that only the winter started, but looking at these things I becomecalmer and understanding that very soon I will be wearing them.
I'll start with shoes.
These Charlotte Olympia shoes, I like a very long time! And this is the color and texture!For me the summer they are perfect.
Following items on my list-YSL shoes. They are more like Balenciaga for me. But I am veryglad that I finally found the shoes are one of my favorite brands, and colors are very beautiful. Probably many of these ponravyatsya mint! I'm on them and stopped.
Disease for flats chanel shoes, I have from my mom. She never loves heels, so she have ballerinas all colors except for the few colors that she does not like. Its This yellow and lime color. Photo off these ballet flats I receved from my friend Anne. She has recently also become obsessed with these flats. She bought his bright red nose with. But my choice would probably be on these))

And of course the bag ...

Решила, показать что мне безумно нравиться в последнее время. И что я точно должна купить этим летом. Я понимаю что только зима началась, но смотря на эти вещи мне становиться спокойнее, понимая что уже скоро я их буду носить.
Начну с обуви.
Эти туфли Charlotte Olympia мне нравятся очень долгое время! И именно этот цвет и текстура! Для лета мне они идеально подойдут.
Следующие в моем списке- YSL туфли. По мне они больше похожи на Balenciagu. Но я очень рада что наконец-то я нашла туфли, которые одной из моих любимых фирм и цвета очень красивого. Наверное, многим понравятся эти мятные! Я на них и остановилась.
Болезнь к балеткам chanel, у меня от мамы. Каблуки она никогда не любила, поэтому балеток у нее всех расцветок кроме тех немногих цветов, которые она просто не любит. Это наверное желтый и салатовый! Эти балетки мне прислала моя подруга Аня. Она с недавних пор тоже стала помешанной на них. Она себе купила светлые с красным носиком. А мой выбор наверное будет на этих))
И, конечно же, сумка...
Milica


Flats- Chanel
Bag- YSL(Red and White)
Shoes- Charlotte Olympia
Flats- Chanel
Clutch- Valentino
Shoes- YSL
Bag- Phillip Lim(White bag)
Bag- Givenchy

3 comments:

  1. мм какие балетки =))))

    ReplyDelete
  2. good post!
    http://closetbylilyalot.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. jel smem na srpskom da pisem?:) E bas ste napredne, ja smisljam sta cu da trazim Deda mrazu, ali za zimu, hehe!:) Sve u svemu, super lista!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...