Wednesday, 30 November 2011

Total black



At the end of this week I'm going back to Paris, but this time only for a month. I have no time at all to see everyone and to finish all that is necessary hereThis time I decided to dress all in black. In fact, my favorite color is black, but in total black I dress very rare. I decided to dress all in black since I had this beautiful necklace and I really like how it looks on the dark clothesBy the way, my first look in a new Litas. Now I wear them every day.
And the weather these days just awful. Very hard to take pictures when very strong wind blows. I would love more snow than this kind of weather now.

В конце этой недели я возвращаюсь в Париж, но в этот раз только на месяц. Времени как-то совсем мало увидеться со всеми и доделать все дела здесь.
В этот раз я решила одеться во все черное. На самом деле мой любимый цвет черный, но в total black я одеваюсь очень редко. Решила я одеться во все черное, т.к. у меня появилось это прекрасное ожерелье и мне очень нравиться как оно смотрится на темной одежде. Кстати мой первый образ в новеньких Lita, я очень рада и я их вообще не снимаю. Ношу их теперь каждый день.
И погода в эти дни просто ужасная. Очень сложно фотографироваться когда дует очень сильный ветер. Я больше буду рада снегу, чем уж такой погоде.



Xoxo Tijana






Jacket- Zara
Blouse- Romwe
Shoes- Jeffrey Campbell
Bag- Celine

2 comments:

  1. очень стильно)
    а откуда ожерелье?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...