Monday, 14 November 2011

More beige.





In Belgrade, not very warm, but just a cup of coffee can warm up. It is pleasant to sit together with Tiana, ​​and just talk about life. Without delay, constant phone calls. We had brought from Moscow, many magazines, but comparing them with Serbian we just could not believe that the difference in them so big. Just not interested.I began to relate differently to the Russian journals.
I love Leopard, and we have with Tiana two identical pairs of shoes, leopard shoes! We had rain a couple of days and I was waiting for nice day that I can wear this shoes here! In my wardrobe you can find a lot of beige. This dress I bought at H&M a year ago, 
 and perhaps more. But it is very warm and cozy. I hope you like it!


В Белграде не очень тепло, но чашечкой кофе точно можно согреться. Приятно посидеть вдвоем с Тианой, и просто поговорить о жизни. Без опозданий, постоянных звонков. Мы привезли из Москвы много глянцевых журналов, но сравнивая их с Сербскими мы просто не могли поверить, что разница в них такая огромная. Просто не интересно. Я начала по другому относиться к русскому глянцу. 
Я очень люблю леопард, и у нас с Тианой уже две пары обуви одинаковых- леопардовых туфель! У нас был дождь пару дней, и я ждала того дня, чтобы здесь их одеть! В моем гардеробе очень много бежевого. Это платье я купила в H&M год назад, а может и больше. Но оно очень теплое, и уютное. Надеюсь вам понравиться! 



Milica






Dress- H&M
Necklace- Cos
Bag- Hermes
Shoes- Charlotte Olympia

3 comments:

  1. Amazing look!:) Great bag and shoes!!
    Kiss from Poland

    Follow me:
    http://wwwczekofashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. мне нравится твой стиль!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...